Contact 

 

Petra Boomsma

Broekstraat 2

6999 DE Hummelo, Gelderland

 

T 06-52793755

E info@petraboomsma.nl

 

© 2012-2017 Copyright Petra Boomsma - Praktijk voor Training en Therapie

 

 

Connect

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • LinkedIn Black Round
​Nieuws

Tijdelijke sluiting van de yogastudio

I.v.m. alle maatregelen rondom het corona virus, heb ook ik de deuren van de yogastudio tijdelijk gesloten. We wachten de ontwikkelingen af!

Wel deel ik een aantal online audiomeditaties en -yogalessen die je thuis kunt beoefenen.

Deze vind je hier! (en worden aangevuld)

Nieuws-nieuws-nieuws

Leuke evenementen in aantocht! Op 20 & 21 juni ga ik voor de zesde keer yoga geven op het festival Mañana Mañana in Vorden. En het extra leuke dit jaar is dat het zal zijn onder muzikale begeleiding van de bands Tatabánya en Veni Om! Acts die voor MM zijn vastgelegd. Dit gaan improvisatielessen worden, dus ik ben erg benieuwd! Gelukkig heb ik al ervaring met harpiste Lies Joosten, met wie ik al ruim 4 jaar samenwerk. Op 12 juni geven we weer een mooie avond yoga & harp, waarin pranayama (ademoefeningen), meditatie, storytelling en natuurlijk yoga gecombineerd worden met het prachtige harpspel van Lies. Deze les is altijd uitverkocht, dus wees er gauw bij!

Een ander project waar ik me mee verbonden heb is het Africa Yoga Project! In de vorm van de Handstands, Hugs & Happiness tour komt het AYP naar Nederland op initiatief van docente Irene Vos die ook jaarlijks enkele workshops geeft als gastdocent. Concreet houdt dit in dat op zaterdag 6 juni een benefietles zal worden gegeven in mijn studio.. (of bij mooi weer buiten) waarvan de gehele opbrengst naar het AYP zal gaan. De les wordt gegeven door twee docenten uit Kenia. Nieuwsgierig..? Lees hier verder!

De eerste stappen naar verdere professionalisering zijn gezet: nog dit jaar zal ik digitaal gaan met betrekking tot het aanschaffen van leskaarten/abonnementen en het je digitaal aanmelden en betalen voor lessen en workshops. Verder borrelt er weer het een en ander inhoudelijk en zal ik ook voor het najaar en 2021 nieuwe keuzes gaan maken. Zo is er altijd beweging gekoppeld aan de eigen ontwikkeling als mens en docent.

Binnenkort eerst verdieping! Het is zes jaar geleden dat ik mijn yogaopleiding volgde. Jaren van alles in de praktijk brengen volgden en vorig jaar kwam het er minder van door mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd, maar nu er is weer meer ruimte voor verder leren. En volg ik dit voorjaar een vierdaagse verdiepingstraining.

2020

Na het op de wereld zetten van onze derde dochter en mijn zwangerschapsverlof, ben ik half november weer begonnen met lesgeven in mijn studio. Fijn om weer terug te zijn! Inmiddels is het nieuwe jaar aangebroken en geef ik naast de 5 reguliere lessen per week ook weer extra lessen in het weekend, zoals de restorative yoga & yoga nidra op de zondagavond. Het is ook ontzettend leuk weer samen te werken met gastdocenten; het zenboksen met Jeroen en de Critical Alignment Yoga met Irene staan alweer ingepland! Achter de schermen lopen nog een paar lijnen voor een aantal nieuwe samenwerkingen, dat geeft weer veel energie. Verder is het weer tijd voor verdere scholing en verdieping op het gebied van anatomie, lesopbouw, filosofie en yoga nidra: ik geniet! En wat blijft er toch altijd veel te leren...

 

Lesgeven op een festival of evenement? Neem gerust  contact  op en vraag naar de mogelijkheden!