​Nieuws

Nieuwe lessen en activiteiten

Vanaf eind augustus komt er op de vrijdagochtend een yin les op het rooster bij! Erg leuk om nu volledig yin te gaan aanbieden. 

Ook vind er op 10 juli opnieuw een 'Yogitalia! buitenyoga & antipasti picknick' plaats (aanmelden t/m zondag 5 juli). En werken Lies en ik weer samen in een Yoga & Harp, deze vindt ditmaal (buiten) plaats op het mooie camping Jena in Hummelo in het bos op dinsdagavond 21 juli van 19:30-21:00 uur.

Gratis proeflessen!

T/m augustus is het mogelijk een gratis proefles te komen volgen! Nieuwsgierig naar yoga of wil je graag buiten yoga mee komen doen? Meld je dan nu aan en boek een les naar keuze op het rooster!

Twee buitenactiviteiten in juni: Yogitalia en Yoga & Harp

In juni vinden er twee speciale buitenactiviteiten plaats. Op vrijdagavond 12 juni is het weer tijd voor een les Yoga & Harp i.s.m. harpiste Lies Joosten. De prachtige muziek en klanken van Lies' Keltische harp maken van deze les een extra bijzondere ervaring.

Op vrijdagavond 19 juni vindt 'Yogitalia: buitenyoga & antipasti picknick' plaats. Een samenwerking met Raffaela Amato van A'Maggiore. Na de yogales in onze weide staat er een dienblad met heerlijke Italiaanse hapjes en een eigen fles fruitwater voor je klaar om mee te nemen in de wei en te picknicken. Alles corona proof! Interesse? Klik op de activiteiten in de agenda voor meer informatie. Opgave is mogelijk via www.momoyoga.nl/soulflowyoga door in het rooster de activiteit te boeken.

Start buitenlessen yoga vanaf 15 mei

Inmiddels is landelijk bekend geworden dat vanaf 11 mei buitensporten mag, mits de 1,5m regel wordt gehanteerd. Van de gemeente Bronckhorst, waarbinnen ik woon en werk, heb ik groen licht voor het geven van buitenyoga. Dit houdt in dat ik vanaf vrijdag 15 mei met buitenlessen ga starten in onze wei (privéterrein). Vrijdag 15 mei vindt dan ook de eerste les plaats, om 20:00 uur. Kijk voor meer informatie op het rooster via www.momoyoga.nl/soulflowyoga. Hier kun je een proefles of losse les volgen. Vaste leden hebben inmiddels bericht gehad m.b.t. het overzetten van hun huidige papieren strippenkaart. Niet ontvangen? Check dan ook je spam en/of stuur mij een bericht via info@petraboomsma.nl. 

Nieuw strippenkaartensysteem en aangepaste tarieven - 4 mei 2020

Achter de schermen wordt gewerkt aan een nieuw strippenkaartensysteem met aangepaste tarieven. Dit systeem gaat per direct in op het moment dat live lessen op locatie weer zijn toegestaan! Inschrijven en het zelf regelen van je lessen en andere activiteiten verloopt dan voor mijn gehele aanbod online. Reeds aangeschafte en geldige leskaarten kunnen uiteraard eerst worden opgemaakt. Deelnemers hebben hierover bericht gehad. Mail gemist? Check dan even je spam. Spamfolder al automatisch geleegd? Stuur mij dan even een bericht via info@petraboomsma.nl. 

Start online live lessen

Vanaf maandag 4 mei starten de live online lessen! Te volgen vanuit je eigen huis.

Wil je meedoen? Voel je van harte welkom! Je kunt je hiervoor aanmelden via www.momoyoga.nl/soulflowyoga. Eerst volgt kort en kosteloos inschrijven. Daarna kun je eventueel overgaan tot het kopen van lestegoed en het, tot een half uur vantevoren, boeken van een les. Heb je al eerder aangemeld dan kun je je tot uiterlijk twee uur vantevoren afmelden, en wordt je lestegoed teruggezet om voor een andere les te gebruiken binnen de geldigheid van het tegoed (lees hiervoor goed de algemene voorwaarden door bij inschrijving). Check ook je mail- en spambox voor het ontvangen van de inlogmail. Misschien tot gauw!

Heb je vragen over de zwangerschapsyoga? Neem dan rechtstreeks contact op met docente Mandy Peters. Haar gegevens staan op de contactpagina.

Tijdelijke sluiting van de yogastudio

I.v.m. alle maatregelen rondom het corona virus, heb ook ik de deuren van de yogastudio tijdelijk gesloten. We wachten de ontwikkelingen af!

Wel deel ik een aantal online audiomeditaties en -yogalessen die je thuis kunt beoefenen.

Deze vind je hier

Nieuws-nieuws-nieuws

Leuke evenementen in aantocht! Op 20 & 21 juni ga ik voor de zesde keer yoga geven op het festival Mañana Mañana in Vorden. En het extra leuke dit jaar is dat het zal zijn onder muzikale begeleiding van de bands Tatabánya en Veni Om! Acts die voor MM zijn vastgelegd. Dit gaan improvisatielessen worden, dus ik ben erg benieuwd! Gelukkig heb ik al ervaring met harpiste Lies Joosten, met wie ik al ruim 4 jaar samenwerk. Op 12 juni geven we weer een mooie avond yoga & harp, waarin pranayama (ademoefeningen), meditatie, storytelling en natuurlijk yoga gecombineerd worden met het prachtige harpspel van Lies. Deze les is altijd uitverkocht, dus wees er gauw bij!

Een ander project waar ik me mee verbonden heb is het Africa Yoga Project! In de vorm van de Handstands, Hugs & Happiness tour komt het AYP naar Nederland op initiatief van docente Irene Vos die ook jaarlijks enkele workshops geeft als gastdocent. Concreet houdt dit in dat op zaterdag 6 juni een benefietles zal worden gegeven in mijn studio.. (of bij mooi weer buiten) waarvan de gehele opbrengst naar het AYP zal gaan. De les wordt gegeven door twee docenten uit Kenia.

De eerste stappen naar verdere professionalisering zijn gezet: nog dit jaar zal ik digitaal gaan met betrekking tot het aanschaffen van leskaarten/abonnementen en het je digitaal aanmelden en betalen voor lessen en workshops. Verder borrelt er weer het een en ander inhoudelijk en zal ik ook voor het najaar en 2021 nieuwe keuzes gaan maken. Zo is er altijd beweging gekoppeld aan de eigen ontwikkeling als mens en docent.

Binnenkort eerst verdieping! Het is zes jaar geleden dat ik mijn yogaopleiding volgde. Jaren van alles in de praktijk brengen volgden en vorig jaar kwam het er minder van door mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd, maar nu er is weer meer ruimte voor verder leren. En volg ik dit voorjaar een vierdaagse verdiepingstraining.

2020

Na het op de wereld zetten van onze derde dochter en mijn zwangerschapsverlof, ben ik half november weer begonnen met lesgeven in mijn studio. Fijn om weer terug te zijn! Inmiddels is het nieuwe jaar aangebroken en geef ik naast de 5 reguliere lessen per week ook weer extra lessen in het weekend, zoals de restorative yoga & yoga nidra op de zondagavond. Het is ook ontzettend leuk weer samen te werken met gastdocenten; het zenboksen met Jeroen en de Critical Alignment Yoga met Irene staan alweer ingepland! Achter de schermen lopen nog een paar lijnen voor een aantal nieuwe samenwerkingen, dat geeft weer veel energie. Verder is het weer tijd voor verdere scholing en verdieping op het gebied van anatomie, lesopbouw, filosofie en yoga nidra: ik geniet! En wat blijft er toch altijd veel te leren...

 

Lesgeven op een festival of evenement? Neem gerust  contact  op en vraag naar de mogelijkheden! 

Petra Boomsma SoulFlow Yoga 069.jpg

Contact 

 

Petra Boomsma

Broekstraat 2

6999 DE Hummelo, Gelderland

 

T 06-52793755

E info@petraboomsma.nl

 

© 2013-2020 Copyright Petra Boomsma - SoulFlow Yoga

 

 

Connect

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • LinkedIn Black Round