top of page
SoulFlow Yoga

 

 

Een van de betekenissen van yoga is 'verbinding' of 'eenheid'.

SoulFlow Yoga staat voor verbinding en gezondheid van binnenuit. Alle activiteiten zijn erop gericht je meer (of weer) te verbinden met jezelf en bij te dragen aan een balans in jezelf en tussen jou en de wereld om je heen.

 

Alles verloopt in golfbewegingen en ritme's. Dit wordt ook wel aangeduid met het mooie woord 'spanda'. Hoe leven we volgens onze eigen ritme? Hoe geven we ons tegelijkertijd over aan de stroom en flow van het dagelijks leven? Hoe creëren we een basis, zowel geestelijk als lichamelijk, een sterke ondergrond terwijl het om ons heen kabbelt of stormt? Hoe houden we lichaam, geest en hart op één lijn en varen we onze eigen koers? Wanneer we hier bewuste aandacht aan geven, kunnen we meer energie, ruimte, focus, flexibiliteit, (draag)kracht en gezondheid creëren en ervaren. 

 

SoulFlow Yoga helpt je bij jouw balans. Het goed zorgen voor je lichaam, het terugvinden van inspiratie en creativiteit, het leren 'zijn' en omgaan met de dingen die op je pad komen, het (her)vinden van een stukje rust en stilte, maar vooral steeds opnieuw de verbinding met jezelf te maken. Naar je gevoel te luisteren en hierop te vertrouwen en je hart durven volgen.

De yoga- en meditatieruimte is gevestigd in het buitengebied van Hummelo, Gelderland (tussen Doetinchem en Zutphen). Voel je welkom en informeer naar de mogelijkheden!

 

 

 

bottom of page