Contact 

 

Petra Boomsma

Broekstraat 2

6999 DE Hummelo, Gelderland

 

T 06-52793755

E info@petraboomsma.nl

 

© 2012-2017 Copyright Petra Boomsma - Praktijk voor Training en Therapie

 

 

Connect

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • LinkedIn Black Round

Restorative yoga & harp

Restorative yoga is een yogavorm waarin je ruimte maakt voor ontspanning en de reis naar binnen. Je doet vooral veel zittende en liggende houdingen waarbij je ondersteund wordt door diverse kussens en dekens. In deze speciale les neemt harpiste Lies Joosten ons muzikaal mee en stemt ze zich intuïtief af op het thema van de les en de groep deelnemers. De prachtige muziek geeft een bijzondere extra dimensie.

Al enkele jaren werken Lies en ik samen op deze wijze en elke keer is het weer een mooie ervaring die veel voldoening geeft. Samen zoeken we op een zachte manier de verdieping en creëren we een helende omgeving waarin de kracht van yoga en muziek samenkomt en je aangeraakt wordt in je hart.

​Ben je toe aan een moment voor jezelf, is bewust stilstaan en aandacht geven aan je lichaam en geest belangrijk voor je, wil je ruimte maken en loslaten, even heerlijk genieten of roept deze les zomaar om een 'ja'? Voel je van harte welkom en laat je meevoeren op de prachtige klanken!

Deze les duurt bijna twee uur en wordt ingeleid met een thema en verhaal uit de yogatraditie, samen met een meditatie of ademhalingsoefening. Hierna mag je je overgeven aan de houdingen en mooie muziek. Na afloop staat er thee klaar en kun je, als je dat wilt, even heerlijk bijkomen. Yoga ervaring is niet nodig. We doen met name liggende houdingen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Waar: SoulFlow Yoga, Broekstraat 2 in Hummelo.

Kosten: 25,- p.p.

Wanneer: zie de agenda voor de eerstvolgende datum.