Tarieven 

 

 

 Er wordt voor de yogalessen gewerkt met een leskaart voor het najaar en een leskaart voor het voorjaar. Je betaalt hierbij voor een vaste reeks lessen en kiest een vaste dag en tijd om les te volgen. Wil je eerst uitproberen of yoga bij je past en of mijn stijl van lesgeven je aanspreekt? Indien er plek is, kun je (eenmalig) een proefles volgen bij de les die je het meest aanspreekt. Wil je de lessen vervolgen, dan betaal je de voor de resterende lessen van de reeks (najaar of voorjaar). Ook is het mogelijk een losse les te boeken.

Tarieven 

  • Proefles (2 weken geldig) | 5,50 euro      

  • Losse les (2 weken geldig) | 12,50 euro 

  • Leskaart najaar - 19 lesweken | tegoed van 18 lessen | start week van 30 aug 2021 | 175 euro

  • Leskaart voorjaar - 20 lesweken | tegoed van 18 lessen | start week van 31 jan | 175 euro

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Je kunt een leskaart voor start van de nieuwe reeks via www.momoyga.nl/soulflowyoga aanschaffen en kiest hierbij een vaste groep en tijd. In schoolvakanties is er geen les. Kijk voor alle ingeplande lessen van een lesreeks op het lesrooster in Momoyoga (via de Momoyoga app op je telefoon kun je minder weken vooruit kijken dan wanneer je inlogt via een vaste computer). Voor de uitval m.b.t. Pasen en Pinksteren wordt in beide weken eenmalig een les op dinsdag i.p.v. maandag gegeven. T.b.v. wisselende vakanties in de regio (Midden/Zuid) krijg je per reeks 1-2 lessen minder lestegoed dan er lesgegeven wordt.

Bij het aanschaffen van een leskaart word je voor aanvang van de reeks voor alle lessen uit deze reeks ingeschreven (op de door jouw gekozen dag en tijd). 

Kun je een keer niet? Schrijf je dan uit voor de les. Een gemiste les kan worden ingehaald binnen de geldigheid van de leskaart en mits er plek is in een andere les. In- en uitschrijven kan tot 3 uur vantevoren. 

Indien groepslessen in de studio niet mogelijk zijn door een door de overheid bepaalde lockdown of andere restricties i.v.m. corona, dan zal hiervoor in de plaats online les worden aangeboden via het (gratis) online platform ZOOM.

Tussentijds instromen en starten met de lessen is mogelijk indien er plek is. Er wordt dan betaald voor het resterende aantal weken. Neem hiervoor contact op via info@petraboomsma.nl.

Klik hier om direct een proefles, losse les of andere activiteit te boeken, of een leskaart aan te schaffen (dit laatste kan voor de najaarsreeks t/m uiterlijk 29 augustus, mail na deze datum naar info@petraboomsma.nl):

 

Petra Boomsma yoga mindfulness hummelo gelderland achterhoek

Tijdig in- en uitschrijven

Voor de lessen van het rooster geldt dat je je tot 3 uur vantevoren kunt inschrijven en uitschrijven. Bij op tijd uitschrijven wordt je strip/tegoed 'teruggezet'naar je lestegoed en kun je dit opnieuw voor een andere les gebruiken binnen de geldigheidstermijn.

Er vindt geen restitutie van lesgeld plaats na aanschaf van lestegoed (proefles, losse les, leskaart). Ook vindt er geen restitutie van lesgeld plaats bij zowel gemiste lessen als bij het niet opmaken van lestegoed binnen de gestelde geldigheidstermijn.

Annuleren workshops

Voor het annuleren van workshops en overige activiteiten gelden andere voorwaarden. Lees hiervoor goed de algemene voorwaarden door.

Algemene voorwaarden

Een account aanmaken, aanschaffen van lestegoed en het boeken en annuleren van lessen/activiteiten betekent akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kun je hier lezen en/of bij inschrijving in momoyoga. Daarna zijn ze in je accountoverzicht terug te vinden en na te lezen.

Zwangerschapsyoga

Klik hier voor de leskaarten en tarieven die voor de zwangerschapsyoga gehanteerd worden.