top of page
Tarieven 

 

 

Er wordt voor de yogalessen gewerkt met een leskaart voor het najaar en een leskaart voor het voorjaar. Je betaalt hierbij voor een vaste reeks lessen en kiest een vaste dag en tijd om les te volgen. Wil je eerst uitproberen of yoga bij je past en of mijn stijl van lesgeven je aanspreekt? Indien er plek is, kun je (eenmalig) een proefles volgen bij de les die je het meest aanspreekt. Wil je de lessen vervolgen, dan betaal je de voor de resterende lessen van de reeks (najaar of voorjaar). Ook is het mogelijk losse lessen te boeken.

Tarieven 

  • Proefles (2 weken geldig) | 8,50 euro      

  • Losse les (2 weken geldig) | 15 euro 

  • Leskaart | afhankelijk van de gekozen lesperiode                                                                                                               

Bij later instromen, betaal je naar rato voor de resterende lessen van de reeks.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Je kunt een leskaart voor start van de nieuwe reeks via www.momoyga.nl/soulflowyoga aanschaffen en kiest hierbij een vaste groep en tijd. In schoolvakanties is er geen les. Kijk voor alle ingeplande lessen van een lesreeks op het lesrooster in Momoyoga (via de Momoyoga app op je telefoon kun je minder weken vooruit kijken dan wanneer je inlogt via een vaste computer). 

Bij het aanschaffen van een leskaart word je voor aanvang van de reeks voor alle lessen uit deze reeks ingeschreven (op de door jouw gekozen dag en tijd). Daarna regel je je aan- en afwezigheid zelf. Kun je bijvoorbeeld een keer niet? Schrijf je dan uit voor de les. Een gemiste les kan worden ingehaald binnen de geldigheid van de leskaart en mits er plek is in een andere les. Dan schrijf je je voor die les weer in. In- en uitschrijven kan tot 2 uur vantevoren. 

Tussentijds instromen en starten met de lessen is mogelijk indien er plek is. Er wordt dan naar rato betaald voor het resterende aantal weken. Neem hiervoor contact op via info@petraboomsma.nl. Voor tussentijds instromen krijg je door mij een kaart toegekend, deze is niet te boeken via Momoyoga.

Klik hier om direct een proefles, losse les of andere activiteit te boeken, of een leskaart aan te schaffen:

Petra Boomsma yoga mindfulness hummelo gelderland achterhoek

Tijdig in- en uitschrijven

Voor de lessen van het rooster geldt dat je je tot 2 uur vantevoren kunt inschrijven en uitschrijven. Bij op tijd uitschrijven wordt je strip/tegoed 'teruggezet'naar je lestegoed en kun je dit opnieuw voor een andere les gebruiken binnen de geldigheidstermijn. 

Er vindt geen restitutie van lesgeld plaats na aanschaf van lestegoed (proefles, losse les, leskaart). Ook vindt er geen restitutie van lesgeld plaats bij zowel gemiste lessen als bij het niet opmaken van lestegoed binnen de gestelde geldigheidstermijn.

Annuleren workshops

Voor het annuleren van workshops en overige activiteiten gelden andere voorwaarden. Lees hiervoor goed de algemene voorwaarden door.

Algemene voorwaarden

Een account aanmaken, aanschaffen van lestegoed en het boeken en annuleren van lessen/activiteiten betekent akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kun je bij inschrijving in Momoyoga lezen. Daarna zijn ze in je accountoverzicht terug te vinden en terug te lezen.

bottom of page