Tarieven

 

 

 Er wordt voor de yogalessen gewerkt met verschillende soorten leskaarten (strippenkaarten).

Wil je eerst uitproberen of yoga bij je past en of mijn stijl van lesgeven je aanspreekt?

Kom dan (eenmalig) een proefles volgen! Je kunt op elk moment van het jaar instromen en met yoga beginnen of een proefles komen volgen. Ook is het mogelijk een losse les te boeken.

 

 

Tarieven

  • Proefles (2 weken geldig)                       5,50 euro      

  • Losse les (2 weken geldig)                    12,50 euro 

  • Tienlessenkaart (14 weken geldig)         95 euro 

  • Tienlessenkaart (18 weken geldig)       110 euro

  • Twintiglessenkaart (28 weken geldig)   180 euro

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Proeflessen, losse lessen en strippenkaarten zijn het aantal weken geldig zoals vermeld staat. Afhankelijk van je eigen situatie kun je kijken welke les of kaart het beste past bij jouw persoonlijke situatie. De geldigheid wordt niet tussentijds verlengd, ook niet wanneer er een feestdag of (eigen of school-)vakantie in deze periode valt. Hierin is in de geldigheidstermijn al voor een deel rekening mee gehouden. Er is hierop één uitzondering: alleen wanneer een strippenkaart afloopt tijdens de zomerstop (dit valt in de maanden juli en augustus) of daarna (en men dus relatief kort voor de zomerstop een kaart heeft aangeschaft) kan op verzoek de kaart verlengd worden met het aantal weken van de zomerstop. Als deelnemer dien je dit zelf bij mij aan te geven per mail.

Online reserveringssysteem

Om lessen (of een andere activiteit) te kunnen volgen, dien je gebruik te maken van het online reserveringssysteem. Hier kun je eenvoudig en snel een account aanmaken en lessen en activiteiten van je keuze boeken in het rooster. 

 

Vergeet niet te checken (na aanschaf) of de les/workshop naar keuze daadwerkelijk geboekt is

Er is verschil tussen lestegoed aanschaffen en een activiteit boeken in het rooster. Wanneer je éérst lestegoed aanschaft vergeet dan niet ook daadwerkelijk de les/activiteit te boeken in het rooster. Alleen dan ben je van een plek verzekerd en sta je op de deelnemerslijst. Dit geldt naast leskaarten ook voor workshops, retreats, losse lesssen en proeflessen. Boek je een activiteit meteen in het rooster dan kun je en de activiteit betalen en sta je direct op de deelnemerslijst. Dit is de snelste route.

 

Je kunt in je accountoverzicht alle informatie, lestegoed en door jouw geplande lessen overzichtelijk terugvinden. Houd ook je spamfolder in de gaten voor boekings- en betalingsbevestigingen.

Klik hier om je in te schrijven en direct een les/activiteit te boeken:

 

Petra Boomsma yoga mindfulness hummelo gelderland achterhoek

Is een les niet meer te boeken? Dan is deze vol. 

Tijdig in- en uitschrijven

Voor de reguliere lessen geldt dat je je tot een half uur vantevoren een les kunt boeken (in de lockdown geldt dat dit voor zowel de live les als de opname een uur is) en je tot twee uur vantevoren voor een les kunt uitschrijven. Je strip/tegoed wordt dan 'teruggezet' en kun je opnieuw voor een andere les gebruiken binnen de geldigheidstermijn. Schrijf je je niet (op tijd) uit voor een les? Dan wordt deze les beschouwd als 'geboekt' en wanneer je niet alsnog komt, is je tegoed vervlogen. Deze les vind je dan terug in je overzicht als 'niet gevolgd'. 

Er vindt geen (gedeeltelijke) restitutie van aangeschaft lestegoed plaats. Ook niet wanneer je als deelnemer binnen de geldigheidstermijn geen gebruik maakt van het boeken van lessen/activiteiten in het rooster en/of wanneer je een strippenkaart niet opmaakt binnen de geldigheidstermijn.

Annuleren workshops

Voor het annuleren van workshops en overige activiteiten gelden andere voorwaarden. Lees hiervoor goed de algemene voorwaarden door.

Algemene voorwaarden

Een account aanmaken, aanschaffen van lestegoed en het boeken en annuleren van lessen/activiteiten betekent akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kun je hier lezen en/of bij inschrijving in momoyoga en daarna in je accountoverzicht terugvinden.

Download eventueel de Momoyoga app voor op je telefoon om nog makkelijker je lessen te kunnen regelen.

Zwangerschapsyoga

Klik hier voor de leskaarten en tarieven die voor de zwangerschapsyoga gehanteerd worden.