top of page

Yogitalia: buitenyoga & antipasti picknick

Nu er weer meer versoepeling mogelijk is en warmere temperaturen in aantocht, is het weer tijd om buitenyoga & eten bij elkaar te laten komen. Dit keer in samenwerking met Raffaela Amato van A’ Maggiore en met toestemming van de gemeente. Uiteraard houden we hierbij de maatregelen rondom corona/covid 19 in acht.

 

Kom genieten van een heerlijke les in één van de weides van onze boerderij, gevolgd door een antipasti picknick, bereid met zoveel mogelijk lokale producten, door Raffaela.

 

Een heerlijke avond voor jezelf of om samen met een vriend of vriendin te delen.

Opnieuw is het thema verbinding. Verbinding met de natuur, met jezelf en (op afstand) met elkaar, iets dat juist in deze tijd misschien nog wel meer betekenis heeft door de bijzondere situatie waarmee we nu te maken hebben.

 

We starten met een les buitenyoga in de wei: een moment om helemaal tot jezelf te komen door middel van meditatie en ontspannen beweging. Deze les is voor iedereen toegankelijk. Ervaring met yoga is dan ook niet nodig.

 

Na de les staat er een dienblad vol heerlijke Italiaanse gerechten, hapjes en een dessert klaar. Kies je eigen fles fruitwater uit en zoek een lekker plekje in de wei om samen met elkaar te genieten. Uiteraard op 1,5 meter afstand. Gelukkig hebben we veel ruimte in onze wei en zal dit prima gaan.

 

Je wordt gevraagd het volgende mee te nemen:

  • eigen bord, bestek en glas

  • een groot badlaken en eventueel een kussentje en deken. Heb je een eigen matje? Neem die dan ook mee.

 

Denk verder aan:

  • makkelijk zittende kleding en voldoende (warme) laagjes (kleed je naar het weer en houd rekening met afkoelen in de avond).

  • een pet, zonnebrandcrème, muggenspray en/of zonnebril.

En natuurlijk aan:

  • vantevoren handen wassen

  • minimaal 1,5m afstand houden

  • geen persoonlijk en lichamelijk contact zoals handen schudden

  • thuisblijven bij verkoudheidsklachten (zoals keelpijn, loopneus en hoesten) en bij koorts

  • als het toch gebeurt of wanneer je last hebt van hooikoorts: hoest of nies in je elleboog en neem zelf papieren zakdoekjes plus een eigen zakje mee om ze hierin te doen en thuis weg te gooien.

Omkleden is niet mogelijk. Bij hoge nood kan de wc gebruikt worden (verdere maatregelen staan dan aangekondigd op de deur bij binnenkomst).

 

Voor de rest wordt gezorgd!

We maken er met elkaar een mooie, gezellige avond van terwijl we de zon zien ondergaan!

Kosten: 42,50 euro (inclusief zelf samengesteld fruitwater in een glazen fles)

Datum: vrijdag 10 juli 2020

Tijd: 18:00 uur tot ongeveer 21:30 uur.

Locatie: Broekstraat 2 in Hummelo (gemeente Bronckhorst)

Verzamelen: 17:45 uur op de grote parkeerplaats voor de stal (IJsboerderij de Steenoven)


Opgave en/of meer informatie: www.momoyoga.nl/soulflowyoga

Hier kun je je eenvoudig inschrijven en vervolgens de les boeken in het rooster, betalen en alle informatie (zoals ook de algemene voorwaarden) teruglezen. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan wordt deze activiteit verplaatst, maar tot nu toe zijn de weersberichten erg goed!

Yogitalia
bottom of page