top of page

Versterk de verbinding met jezelf:

chakra meditatie & restorative yoga

 

Kom dichter tot jezelf en laat je energie doorstromen door een goede aarding en je zeven chakra's (energiecentra) via een geleide meditatie met elkaar te verbinden. Door hierna restorative (diep herstellende) yoga te doen kan je energie nog verder stromen en komt je hele systeem meer in balans en tot rust. Een prachtige manier om helemaal tot jezelf te komen op diepere lagen.

Restorative yoga is een vorm van yoga waarin je rustgevende houdingen 8-20 minuten aanhoudt, ondersteund door kussens en dekens met als uitnodiging lichaam en geest zoveel mogelijk te laten ontspannen.

In de geleide meditatie maken we gebruik van een ondersteunend kristal/edelsteen die je daarna mee naar huis mag nemen.​


Deze les duurt twee uur. We beginnen zittend op stoel met de meditatie en gaan daarna verder met de yoga op de mat. De les vormt een verbindend geheel. Na afloop staat er thee klaar en kun je, als je dat wilt, nog even rustig bijkomen. Ervaring met yoga of meditatie is niet nodig. 

Waar: SoulFlow Yoga, Broekstraat 2 in Hummelo.

Kosten: 22,50- p.p.

Wanneer: zie de agenda voor de eerstvolgende datum. I.v.m. corona wordt van je gevraagd bij binnenkomst je handen te ontsmetten en twee eigen dekens en een kussentje mee te nemen. Matjes zijn aanwezig. Deze komen op anderhalve meter van elkaar te liggen met voldoende ruimte ten opzichte van elkaar. Neem een eigen mok mee voor eventueel thee na de les (niet verplicht).

chakras-guide-01-1.jpg
bottom of page