top of page
Dag retreat: relaxZEN tussen de koeien

 

Een nieuwe dag retreat om tot jezelf te komen. Met yoga, meditatie, een heerlijke lunch en contact met de grote en kleine viervoeters op onze boerderij: onze koeien!

Laat alles los, geniet van lekker eten, ervaar twee heerlijke yogalessen en maak van heel dichtbij verbinding met onze koeien en kalfjes. Je zult ervaren dat het contact met dieren je kan helpen helemaal in het nu te komen. Dieren denken niet vooruit, ze ‘zijn’. Door contact te maken met dat ‘zijn’ wordt je zelf ook uitgenodigd uit je hoofd te komen en minder bezig te zijn met verleden en toekomst. Aanraken, knuffelen, er gewoon lekker bij zitten: geef je over!

  • We beginnen de ochtend met een kopje thee of koffie en wat lekkers. Dan start de hatha yogales. Even heerlijk bewegen brengt alles in jezelf in stroming en helpt je de week achter je te laten.

  • Hierna lunchen we bovenin de stal met uitzicht over onze koeien. Karel Weenk van het Keukengemaal in Bronkhorst zal opnieuw een heerlijke lunch voor ons verzorgen.

  • Na de lunch is het tijd om contact te maken met een aantal koeien en kalfjes. Je mag ze aaraken en erbij in het stro, gewoon even lekker kijken van een afstand die voor jou goed voelt. Maak contact op jouw manier.. en voel de energie van deze mooie dieren. Het kan je helpen uit je hoofd te komen en goed te gronden.

  • We sluiten af met een restorative yogales: complete ontspanning. Niet stretchen of rekken, maar alleen maar overgave en rust voor lichaam en geest in met name liggende houdingen. We gebruiken veel dekens, bolsters en kussens in deze yogavorm zodat overgave aan de ontspanning makkelijker wordt. 

 

Een heerlijke dag voor jezelf.. geef je nu op! Er is plaats voor maximaal 12 personen.

Afhankelijk van het weer bestaat ook de mogelijkheid om buiten te lunchen en/of een deel van de yoga in het gras plaats te laten vinden.

Waar?

SoulFlow Yoga, Broekstraat 2 te Hummelo.

Kosten: 75 euro inclusief btw.

Data: zie de agenda voor de actuele planning.

bottom of page