Dagretreat: Droom & Dwaaldag

Een dag even helemaal voor jou, met yoga en meditatie, waarin je mag (dag)dromen, er tijd is om te mijmeren en door de natuur te dwalen en je kunt genieten van een heerlijke lunch... In deze Droom & Dwaaldag komt dit allemaal samen! Op een warme en knusse plek met een mooie tuin, grenzend aan een natuurgebied in de omgeving van Vorden kom je echt even met aandacht toe aan jezelf. Iets dat we allemaal afentoe nodig hebben! 

Wat kun je verwachten?

 • Inloop met koffie en thee

 • Hatha & Yin yoga

 • Vrije tijd

 • Lunch (vegetarisch)

 • Meditatie & droomopdracht

 • Vrije tijd

 • Diepe ontspanningsyoga

 • Afsluiting met koffie & thee

Na rustige binnenkomst met koffie en thee beginnen we de dag met een heerlijke (rustige) yogales. De reeks aan yogahoudingen, in combinatie met ademoefeningen en meditatie, helpen je uit je hoofd te komen en te landen in je lichaam. Je ervaart meer verbinding met jezelf en er ontstaat ruimte zodat de energie weer vrijer kan stromen.

Na een gezamenlijke lunch doen we een creatieve droomopdracht. We nemen de tijd om te visualiseren, dromen, gedachten de vrije loop te laten en te schrijven van binnenuit. We werken dit uit in een ontspannen sfeer en het resultaat neem je mee naar huis.

De blokken vrije tijd zijn helemaal voor jezelf. Je kunt heerlijk in de tuin neerstrijken onder de notenboom, veranda of bij de warme vuurschaal. Binnen is het warm en knus en is een hoekje om even tijd te maken voor een heerlijk boek of gewoon even lekker te zitten of liggen. Doordat we in het buitengebied zijn is het ook mogelijk een wandelroute te kiezen en een lange wandeling te maken. Op het eigen terrein is tevens een poel gelegen, waar je even heen kunt gaan. Tijd en ruimte genoeg voor jou, om te laten ontvouwen waar je op dat moment behoefte aan hebt! Soms komen er creatieve ideeën of inzichten naar boven wanneer je echt even niets hoeft, loslaat en de dingen laat zijn in de stilte van het moment...

In de laatste yogales gaan we compleet ontspannen door middel van restorative yoga, ook wel diepe ontspanningsyoga genoemd. Dit is een yogavorm waarin we vooral liggende houdingen doen die we langer aanhouden en waarbij we gebruik maken van kussens en dekens. De diepe ontspanning ondersteunt de balans van je zenuwstelsel, helpt bij herstelprocessen en zorgt voor nieuwe energie.

Zin in deze dag? Kom dromen, dwalen en 'zijn' en stap even uit je dagelijks leven. Gun jezelf deze rust, ruimte en inspiratie. Van harte welkom! Er is plek voor maximaal 10 personen. Ervaring met yoga en meditatie is niet nodig. Alles wordt op een toegankelijke wijze aangeboden.

Waar?

Op een heerlijk uniek plekje in Vorden, in de Achterhoek.

Kosten: 85 euro inclusief btw, lunch en onbeperkt koffie en thee.

Tijd: 09:30-16:30/17:00 uur

Data: deze dag wordt gehouden op een zaterdag. Zie de agenda voor de actuele planning. 

_DSC0963.JPG
_DSC1005.JPG
_DSC1008.JPG
Veranda.jpg

Contact 

 

Petra Boomsma

Broekstraat 2

6999 DE Hummelo, Gelderland

 

T 06-52793755

E info@petraboomsma.nl

 

© 2012-2017 Copyright Petra Boomsma - Praktijk voor Training en Therapie

 

 

Connect

 • Facebook Black Round
 • Instagram Black Round
 • LinkedIn Black Round