top of page
Dagretreat

Een dag even helemaal voor jou, met yoga en meditatie, waarin je mag (dag)dromen, er tijd is om te mijmeren en door de natuur te dwalen en je kunt genieten van een heerlijke lunch... In deze dagretreat komt dit allemaal samen! Op een warme en knusse plek met een mooie tuin, grenzend aan een natuurgebied in de omgeving van Vorden kom je echt even met aandacht toe aan jezelf. Iets dat we allemaal afentoe nodig hebben! 

Wat kun je verwachten?

  • Inloop met koffie en thee

  • Yin-yang yoga

  • Vrije tijd

  • Lunch (vegetarisch)

  • Meditatie & creatieve opdracht

  • Vrije tijd

  • Yin& restorative oga

  • Afsluiting met koffie & thee

Na rustige binnenkomst met koffie en thee beginnen we de dag met een heerlijke (rustige) yogales. De reeks aan yogahoudingen, in combinatie met ademoefeningen en meditatie, helpen je uit je hoofd te komen en te landen in je lichaam. Je ervaart meer verbinding met jezelf en er ontstaat ruimte zodat de energie weer vrijer kan stromen.

Na een gezamenlijke lunch doen we een creatieve opdracht, passend bij het thema van de dagretreat. We nemen de tijd om te visualiseren, dromen, gedachten de vrije loop te laten en te schrijven van binnenuit. We werken dit uit in een ontspannen sfeer en het resultaat neem je mee naar huis.

De blokken vrije tijd zijn helemaal voor jezelf. Je kunt heerlijk in de tuin neerstrijken onder de notenboom, veranda of bij de warme vuurschaal. Binnen is het warm en knus en is een hoekje om even tijd te maken voor een heerlijk boek of gewoon even lekker te zitten of liggen. Doordat we in het buitengebied zijn is het ook mogelijk een wandelroute te kiezen en een lange wandeling te maken. Op het eigen terrein is tevens een poel gelegen, waar je even heen kunt gaan. Tijd en ruimte genoeg voor jou, om te laten ontvouwen waar je op dat moment behoefte aan hebt! Soms komen er creatieve ideeën of inzichten naar boven wanneer je echt even niets hoeft, loslaat en de dingen laat zijn in de stilte van het moment...

In de laatste yogales gaan we compleet ontspannen door middel van yin en restorative yoga, ook wel diepe ontspanningsyoga genoemd. De diepe ontspanning ondersteunt de balans van je zenuwstelsel, helpt bij herstelprocessen en zorgt voor nieuwe energie.

Zin in deze dag? Kom 'zijn' en stap even uit je dagelijks leven. Gun jezelf rust, ruimte en inspiratie. Van harte welkom! Er is plek voor maximaal 10 personen. Ervaring met yoga en meditatie is niet nodig. Alles wordt op een toegankelijke wijze aangeboden.

Waar?

Op een heerlijk uniek plekje in Vorden, in de Achterhoek.

Kosten: 85 euro inclusief btw, lunch en onbeperkt koffie en thee.

Tijd: 09:30-16:30/17:00 uur

Data: deze dag wordt gehouden op een zaterdag. Zie de agenda voor de actuele planning. 

_DSC0963.JPG
_DSC1005.JPG
_DSC1008.JPG
Veranda.jpg
bottom of page