Bezinningsmiddag

Verlang je naar tijd voor jezelf? Naar een pas op de plaats? Gun jezelf dit cadeau: een middag met diepe ontspanningsyoga en meditatie op een bijzonder (energetisch krachtig) plekje middenin de Achterhoek of op de St. Willibrordsabdij bij Doetinchem. Waar niks moet en je wordt uitgenodigd de reis te maken van doen naar 'zijn', en van buiten naar 'binnen' te gaan. Met tussendoor korte reflecterende schrijfopdrachten en tijd en ruimte voor jezelf. Aandacht, reflectie, rust en stilte staan deze hele middag centraal.


Het is niet altijd makkelijk jezelf in deze maatschappij stop te zetten. We houden onszelf continu aan de gang en de wereld om ons heen herinnert ons er ook aan dat er van alles moet gebeuren. Hoe mooi is het om hier voor een paar uur even afstand van te doen? En echt tijd te maken voor jezelf en wat er in je leeft? Voor wat gehoord en gevoeld wil worden? Juist dan kan er weer ruimte ontstaan voor helderheid, creativiteit, verwerking en het maken van bewustere keuzes op jouw eigen unieke pad. Daar waar je misschien het gevoel hebt soms niet voldoende vanuit je hart te kunnen of mogen kiezen in de hectiek van alledag. De geborgen yogahoudingen nodigen daarnaast uit spanningen los te laten en een gevoel van diepe ontspanning in jezelf te ervaren.

                                                           

                                                             'In de stilte hoor je de fluisteringen van je hart'

Op deze middag komen meditatie, yoga, stilte, rust en schrijven op een toegankelijke wijze samen. Ervaring is niet nodig. Alleen de wens stil te staan en contact te maken met je eigen essentie.

Kosten: 55 euro.

Wanneer: zie de agenda voor de eerstvolgende datum (op een zaterdagmiddag van 13:00-17:00 uur).

Contact 

 

Petra Boomsma

Broekstraat 2

6999 DE Hummelo, Gelderland

 

T 06-52793755

E info@petraboomsma.nl

 

© 2013-2020 Copyright Petra Boomsma - SoulFlow Yoga

 

 

Connect

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • LinkedIn Black Round