top of page

Bezinningsdag: searching silence, finding essence

Verlang je naar tijd voor jezelf? Naar een pas op de plaats? Naar stilte en reflectie? Of kom je uit een stressvolle periode?

 

Gun jezelf dit cadeau: een dag met yoga en meditatie op een bijzonder plekje middenin de Achterhoek op de St. Willibrordsabdij bij Doetinchem. Waar niks moet en je wordt uitgenodigd de reis te maken van doen naar 'zijn', en van buiten naar 'binnen' te gaan. Met tussendoor korte reflecterende schrijfopdrachten en tijd en ruimte voor jezelf. Aandacht, reflectie, rust en stilte staan deze hele dag centraal.


Het is niet altijd makkelijk jezelf in deze maatschappij stop te zetten. We houden onszelf continu aan de gang en de wereld om ons heen herinnert ons er ook aan dat er van alles moet gebeuren. Hoe mooi is het om hier voor een paar uur even afstand van te doen? En echt tijd te maken voor jezelf en wat er in je leeft? Voor wat gehoord en gevoeld wil worden? Juist dan kan er weer ruimte ontstaan voor helderheid, creativiteit, inspiratie, loslaten en het maken van bewustere keuzes op jouw eigen unieke pad. Daar waar je misschien het gevoel hebt niet voldoende vanuit je hart te kunnen of mogen kiezen in de hectiek van het dagelijks leven. De yogahoudingen nodigen daarnaast uit spanningen los te laten en een gevoel van meer of diepe(re) ontspanning in jezelf te ervaren.

De yogavormen die beoefend worden zijn voornamelijk yin en restorative yoga. Deze worden op een toegankelijke wijze aangeboden. Ervaring is niet nodig. 

Kosten: .. euro (inclusief btw, lunch, koffie en thee en tussendoortjes)

Wanneer: zie de agenda voor de eerstvolgende datum.

Foto abdij 2.jpg
Grote zendo.jpg
bottom of page