top of page

Gratis: zonsondergangyoga in Bronkhorst op 21 juni!

21 juni is het de internationale dag van de yoga. Ik heb nog nooit iets gedaan met deze dag.. maar dit jaar wil ik meer aandacht geven aan hoe leuk en mooi yoga is. De diepgang ervan, de verbinding die je met jezelf kunt ervaren, de rust die het kan brengen, de fysieke voordelen, maar ook het plezier. Daarom geef ik donderdag 21 juni (tegelijk ook de langste dag van het jaar) een gratis yogales in de uiterwaarden van het pittoreske stadje Bronkhorst. Voor iedereen die van yoga en de natuur houdt of een keer wil ervaren wat yoga met je doet! De locatie is ter hoogte van het Het Keukengemaal en Het Kunstgemaal, onderaan de dijk bij de IJssel. Je hebt hier een prachtig uitzicht van Duiven tot Zutphen en het is dan ook ontzettend mooi hier de zon te zien ondergaan!

Wil je er ook bij zijn? En tegelijk genieten van de wind, avondzon en vogels? Kom genieten van deze mooie ervaring! Iedereen kan meedoen, gewoon binnen je eigen grenzen zoals het voor jou goed voelt. Ook als het je eerste keer yoga is.

Doe je definitief mee stuur dan een mailtje naar info@petraboomsma.nl zodat ik een beetje een beeld heb van het aantal mensen dat mee zal doen. Of zet jezelf op 'aanwezig' in het speciaal aangemaakte evenement op Facebook (@soulflowyogaNL).

De les begint om 20:30 uur en duurt 75 minuten, inclusief een eindontspanning. De yogastijl is hatha yoga. Neem een badlaken of eigen matje mee.

Van harte welkom en wie weet tot binnenkort!

bottom of page