top of page

Nieuwjaarsreset - hatha & yin yoga XL

 

Kom resetten aan het begin van het nieuwe jaar in deze hatha & yin XL les!

In het eerste uur doen we het fysiek intensieve en dynamische hatha yoga om helemaal los te laten en uit je hoofd in je lijf te landen. In het tweede uur schakelen we over naar yin yoga en doen we liggende en zittende houdingen die we langer aanhouden. We gaan van 'doen' naar 'zijn' en zakken helemaal in het moment, waarbij de yin houdingen tegelijkertijd diep inwerken op het bindweefsel, de pezen, gewrichten en meridianen. 

De les wordt gecombineerd met een mooie meditatie en persoonlijke intentiesetting voor het nieuwe jaar. En natuurlijk een fijne eindontspanning!

Start 2021 vanuit intentie, aandacht en in het moment!

Waar: SoulFlow Yoga, Broekstraat 2 in Hummelo.

Kosten: 25,- p.p. OF twee lestegoeden van je geldige leskaart (met 1 tegoed boek je de les, het tweede tegoed wordt vervolgens handmatig afgeboekt).

Datum: zaterdag 2 januari 2021.

I.v.m. de inhoud en flow van het hatha deel van deze les is deelname helaas niet geschikt voor mensen die nog geen ervaring met hatha yoga hebben (of aanverwant: power of bikram yoga). 

 

 I.v.m. corona wordt van je gevraagd bij binnenkomst je handen te ontsmetten en twee eigen dekens en kussentje mee te nemen. Heb je een eigen matje? Dan is de uitnodiging om deze ook mee te nemen. Anders ligt er een studiomat voor je klaar. De matjes komen op anderhalve meter van elkaar te liggen in de ruimte. 

bottom of page