top of page
Reading

Een reading is het met jouw toestemming waarnemen van je energie, eventueel toegespitst op een vraag of thema. Je kunt een reading ook 'open' in gaan. De energie die ik voel of zie vertaal ik in woorden.

Het kan via een reading prettig en verhelderend zijn om te reflecteren op waar je je nu bevindt in je leven of een proces dat actueel is voor je. Soms is het ook confronterend. Wat belangrijk is zal naar voren komen en kan bijdragen aan inzicht en bewustwording. Je kunt meer zicht krijgen op blokkades, bepaalde patronen of onbewuste kanten van een situatie. Maar ook op jouw kwaliteiten en potentieel. Daarbij kun je handvatten aangereikt krijgen die kunnen bijdragen aan transformatie of het 'omgaan met'.

De reading ontvang je uitgetypt en per mail in je mailbox.

Wanneer een reading?

Je gevoel geeft het vaak wel aan. Maar momenten voor een reading kunnen zijn wanneer:

- je het gevoel hebt op een kruispunt te staan en/of zoekende bent.

- er sprake is van een (terugkerend) thema of proces waar je nu doorheen gaat.

- je inzicht zoekt in een specifieke situatie.

 

Aanvragen

Voor een reading heb ik je volledige naam nodig (voor- en achternaam) plus een actuele foto en je emailadres. 

Kosten: 25 euro.

Aanvragen kan via info@petraboomsma.nl.

NB: mijn readings hebben betrekking op bewustzijnsprocessen en de energie van het huidige moment. Ze zijn dan ook voornamelijk gericht op het 'nu'. Ik geef geen medische adviezen en doe alleen een reading voor degene die deze voor zichzelf heeft aangevraagd. Ook vervangt een reading nooit een bezoek aan (huis)arts, therapeut of specialist of het volgen van een behandeling of therapie.

Astrologie-Crystals
bottom of page