top of page
Mindfulness stilteochtend of -middag

De stiltebijeenkomsten zijn een onderdeel van de mindfulness basistraining. Deze zijn, afhankelijk van het aantal vrije plekken, ook opengesteld voor niet-deelnemers die al bekend zijn met aandachtsmeditatie (mindfulness of vipassana meditatie) en eerder een training hebben gevolgd (bij mij of elders). Daarnaast worden deze bijeenkomsten ook los van de basistraining gegeven.

 

De stiltebijeenkomsten vinden normaliter plaats in het stiltecentrum op de Sint Willibrordsabdij nabij Doetinchem. Een prachtige plek bij het bos. Wegens verbouwing van de abdij worden de stiltebijeenkomsten in het voorjaar van 2019 op het Dominicanenklooster in Huissen gegeven. Deze bijeenkomsten verlopen geheel in stilte waarbij verschillende meditatieoefeningen elkaar afwisselen. Er is halverwege tijd ingepland om vrij te besteden die je binnen of buiten kunt besteden.

 

Voel je welkom wanneer je behoefte hebt aan een aandachtsvolle ochtend of middag voor jezelf! Om aanwezig te zijn in stilte en ruimte te maken voor verdieping en bewustzijn in jezelf.

 

Kosten: 45,- euro (inclusief 21% btw), koffie, thee, sap, fruit en wat lekkers.

Dag: zaterdag van 09:00-13:00 uur of 13:00-17:00 uur.

Zie de agenda voor de eerstvolgende datum.

bottom of page