top of page
Mindfulness vervolgbijeenkomsten

​​Heb je een mindfulness basistraining gevolgd en heb je moeite je meditatiebeoefening te onderhouden?

Zoek je een stok achter de deur?

Vind je het prettig om samen in een groep te mediteren?

 

Dan is een mindfulness vervolgbijeenkomst misschien iets voor jou. Deze is bedoeld voor iedereen die de eigen meditatiebeoefening wil opfrissen of een stimulans wil geven. Veel mensen merken op dat het niet altijd eenvoudig is om te blijven mediteren na het volgen van een training. Het vraagt meestal tijd en enige discipline om meditatie een plek in het dagelijks leven te geven. Verschillende drempels kunnen hierbij ervaren worden. Het samen mediteren in een groep kan helpen om thuis en in de eigen omgeving meer momenten van meditatie in te bouwen. Het kan daarnaast ook een moment zijn om stil te staan bij de eigen beoefening. Als een extra moment van reflectie en uitwisseling.

 

Een mindfulness vervolgbijeenkomst duurt twee uur. De meditaties vinden zittend en liggend plaats en deze worden afgewisseld met bewegingsmeditatie. Na afloop is er tijd om samen wat te drinken en ervaringen uit te wisselen.

 

De vervolgbijeenkomsten staan open voor iedereen die vertrouwd is met de beoefening van aandachtsmeditatie en bij voorkeur al eerder een 8-weekse basistraining mindfulness heeft gevolgd (bij mij of elders). 

 

Kosten: €15,- per bijeenkomst, inclusief BTW.

Zie de agenda voor data en tijdstippen.

  

bottom of page