top of page

Workshop Zenboksen 

 

Zenboksen is een unieke combinatie van actie en naar buiten gerichte energie (yang) en verstilling en naar binnen gericht energie (yin). Kickbokstechnieken worden in één les gecombineerd met yin yoga en meditatie. 

Het doel van zenboksen is, naast dat het een heerlijke uitlaatklep is, het beter leren voelen van je eigen lichaam en je grenzen. En het in balans brengen van de yin en yang energie in jezelf. Door aandacht te hebben voor beiden ontstaat er een betere balans tussen de mind (denken) en het lichaam (voelen). Zenboksen is geschikt voor iedereen, je hoeft er geen ervaring mee te hebben.

In het eerste deel van deze workshop gaan we (kick)boksen. In de tweede helft doen we yin yoga, een meditatieve yogavorm die inwerkt op het dieper gelegen bindweefsel en waarbij vooral zittende en liggende yogahoudingen enkele minuten worden aangehouden. Een heerlijke combinatie!

Jeroen van der Lee heeft het zenboksen ontwikkeld en komt deze workshop geven. Op een prettige en enthousiaste manier geeft hij de les vorm. Jeroen heeft jarenlang ervaring met kickboksen en is een opgeleid yin yoga docent. Kom zenboksen ontdekken of opnieuw beleven!

Waar: SoulFlow Yoga in Hummelo

Kosten: 20 euro.

Wanneer: zie de agenda voor de eerstvolgende datum (op een zaterdagmiddag van 14:30-16:15 uur).

bottom of page