top of page

Yin yoga & klankschalen

 

Het laten doorstromen van je energie, rust, ontspanning en tot jezelf komen: in deze les worden yin en restorative (diepe ontspannings-) yoga gecombineerd met de kracht van klankschalen. Je doet vooral veel zittende en liggende houdingen die we langer aanhouden en waarbij je onder andere ondersteund wordt door diverse kussens en dekens. Ingrid Hofs zal tijdens de les haar klankschalen laten horen die diep in ons lichaam doorklinken. Het enige wat je hoeft te doen is je overgeven aan de houdingen. Deze doen samen met de klankschalen hun werk.

Een heel mooi moment om jezelf te gunnen. In de warmte en beschutting van de yogaruimte loskomen van de buitenwereld, echt even de aandacht voor je hele zelf, energie in beweging brengen en stagnaties helpen doorbreken, mogen zijn en voelen.. een mooi cadeau in deze wereld vol zoveel verwachtingen, prikkels en stress die allen hun weerslag hebben op onze lichamelijk en energetische balans. ​Maar ook als je gewoon even heerlijk wilt genieten ben je van harte welkom!

Deze les duurt ruim anderhalf uur en wordt ingeleid met een thema en soms een verhaal uit de yogatraditie, samen met een meditatie of ademhalingsoefening. Hierna mag je je overgeven aan de houdingen gecombineerd met de diepgaande klanken van de klankschalen. Na afloop staat er thee klaar en kun je, als je dat wilt, even heerlijk bijkomen. Yoga ervaring is niet nodig. We doen houdingen die voor iedereen toegankelijk zijn. De matjes liggen op 1,5m afstand van elkaar.

Waar: SoulFlow Yoga, Broekstraat 2 in Hummelo.

Kosten: 30,- p.p.

Wanneer: zie de agenda voor de eerstvolgende datum. I.v.m. corona wordt van je gevraagd bij binnenkomst je handen te ontsmetten en een eigen matje, dekentje (liefst twee) en kussentje mee te nemen. De matjes komen op anderhalve meter van elkaar te liggen in de ruimte. Neem een eigen mok mee voor eventueel thee na de les.

bottom of page