top of page

Yin/restorative yoga & zang door Ganga Ma

 

Een bijzondere les yin yoga, met een vleugje restorative yoga, die muzikaal begeleid wordt door Ganga Ma die tijdens de yin houdingen prachtige mantra's zingt. Zij begeleidt zichzelf hierbij op gitaar. In een veilige, rustige sfeer nodigen we je uit te ontspannen en te 'zijn' in het moment en je over te geven aan de prachtige muziek en yoga. Een helende reis waarbij hart en ziel op diepere lagen worden aangeraakt en energie in stroming wordt gebracht. Een moment helemaal voor jezelf. Om los te laten, te genieten m tot rust en weer bij jezelf uit te komen. Na afloop van de les kun je rustig bijkomen.

Ganga verblijft een deel van het jaar in India waar zij o.a. kirtan deelt en zingt voorafgaande, tijdens of na afloop van satsangs in Rishikesh. Ze heeft gezongen in tempels, ashrams, kerken en retreats op verschillende plekken in de wereld en is tevens yogadocent. Voor een indruk van haar mooie stem en muziek kun je naar 
www.soulfulsilence.com/music gaan.


Wat is yin yoga? Yin yoga is een vorm van yoga die zich richt op onze pezen, gewrichten en bindweefsel en stimuleert je flexibiliteit en de energiedoorstroming in de meridianen. Je doet hierbij zittende en liggende houdingen die je 3 tot 5 minuten aanhoudt. Doordat je volledig tot stilstand komt, is yin yoga een mooie tegenhanger van ons vaak drukke dagelijkse leven.

Restorative yoga wordt ook wel diepe ontspannings- of herstellende yoga genoemd. Ondersteund door dekens en kussens wordt de relaxatierespons opgewekt en het deel van je zenuwstelsel gestimuleerd dat zich bezig houdt met onze lichamelijke rust- en herstelprocessen.

 

Waar: SoulFlow Yoga, Broekstraat 2 in Hummelo.

Kosten: 30,- p.p.

Wanneer: zie de agenda voor de eerstvolgende datum.

Ganga Ma 2.jpg
bottom of page