top of page

Yoga bij de Stadsboerin

Kom deze zomer genieten van een een les buitenyoga gevolgd door een heerlijk driegangendiner met eerlijk en lokaal eten bij stichting Stadsboerin Doetinchem (gevestigd op het terrein van de voormalige Kruisberg Gevangenis)! Het thema is 'verbinding': verbinden met de directe natuur om je heen, verbinding met jezelf en verbinding met elkaar. We heten je van harte welkom!

 

De les

We starten met een les buitenyoga op een mooi plekje in de moestuin van de Stadsboerin: een moment om helemaal tot jezelf te komen door middel van meditatie en ontspannen beweging. Deze les is voor iedereen toegankelijk. Ervaring met yoga is dan ook niet nodig. Breng als je die hebt, zelf een mat mee. Heb je geen mat? Laat het dan even weten; naar behoefte wordt een aantal (buiten)matten meegebracht. Natuurlijk is het ook mogelijk om de yoga lekker in het gras mee te doen. Neem zowiezo een badlaken en/of dekentje mee.

Het diner

Na de yoga gaan we buiten aan tafel. Er wordt een driegangendiner bereid met onbespoten producten uit eigen tuin van de Stadsboerin en (eigen) vlees en ijs van IJsboerderij de Steenoven uit Hummelo. Een vegetarische variant is ook mogelijk voor wie dat wenst. Bij opgave via de mail kun je dit aangeven, dan wordt hier rekening mee gehouden. Het diner vindt plaats in een ongedwongen en losse sfeer met bont servies, lange tafels, bloemen en gezelligheid waarbij we samen genieten van een mooie zomeravond!

Mocht het weer onverhoopt tegenvallen, dan worden zowel de yoga als het diner naar binnen verplaatst. 

Kosten: 55 euro (inclusief yoga & diner, exclusief consumpties)

Tijd: 18:00 uur tot uiterlijk 23:00 uur.

Wanneer: zie de agenda voor de eerstvolgende datum (vrijdag 28 juni).

Locatie: Klootsemastraat 1 in Doetinchem

Opgave en/of meer informatie: info@petraboomsma.nl

bottom of page