Yin/restorative yoga & keltische harp

 

In deze mooie les maak je ruimte voor ontspanning, heling en de reis naar binnen. Je doet vooral veel zittende en liggende houdingen uit de yin en restorative yoga waarbij je onder andere ondersteund wordt door diverse kussens en dekens. Harpiste Lies Joosten neemt ons daarbij muzikaal mee en stemt zich af op het thema van de les en de groep deelnemers. De prachtige muziek van haar grote staande Keltische harp geeft een bijzondere extra dimensie.

 

Deze samenwerking verloopt vanuit beide kanten heel intuïtief en elke keer is het weer een mooie ervaring die veel voldoening geeft. Samen zoeken we op een zachte manier de verdieping en creëren we een helende omgeving waarin de kracht van yoga en muziek samenkomt en je aangeraakt wordt in je hart.

​Ben je toe aan een moment voor jezelf, is bewust stilstaan en aandacht geven aan je lichaam en geest belangrijk voor je, wil je ruimte maken en loslaten, iets in beweging brengen, even heerlijk genieten of roept deze les zomaar om een 'ja'? Voel je van harte welkom en laat je meevoeren op de prachtige klanken!

Deze les duurt ruim anderhalf uur en wordt ingeleid met een thema en soms een verhaal uit de yogatraditie, samen met een meditatie of ademhalingsoefening. Hierna mag je je overgeven aan de houdingen en mooie muziek. Na afloop staat er thee klaar en kun je, als je dat wilt, even heerlijk bijkomen. Yoga ervaring is niet nodig. We doen houdingen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Waar: SoulFlow Yoga, Broekstraat 2 in Hummelo.

Kosten: 30,- p.p.

Wanneer: zie de agenda voor de eerstvolgende datum. I.v.m. corona wordt van je gevraagd bij binnenkomst je handen te ontsmetten en een eigen matje, dekentje (liefst twee) en kussentje mee te nemen. De matjes komen op anderhalve meter van elkaar te liggen in de ruimte. Neem een eigen mok mee voor eventueel thee na de les.

Looking at a rainbow through a dirty windowLies Joosten
00:00 / 02:55

Contact 

 

Petra Boomsma

Broekstraat 2

6999 DE Hummelo, Gelderland

 

T 06-52793755

E info@petraboomsma.nl

 

© 2013-2020 Copyright Petra Boomsma - SoulFlow Yoga

 

 

Connect

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • LinkedIn Black Round