Yin/restorative yoga & keltische harp

 

In deze mooie les maak je ruimte voor ontspanning en de reis naar binnen. Je doet vooral veel zittende en liggende houdingen uit de yin en restorative yoga waarbij je onder andere ondersteund wordt door diverse kussens en dekens. Deze houdingen houden we langer aan. Harpiste Lies Joosten neemt ons daarbij muzikaal mee en stemt zich af op het thema van de les en de groep deelnemers. De prachtige muziek van haar grote staande Keltische harp zal je aanraken in je hart.

 

Onze samenwerking verloopt heel intuïtief en elke keer is het weer een mooie ervaring die veel voldoening geeft. Samen zoeken we op een zachte manier de verdieping en creëren we een helende omgeving waarin de kracht van yoga en muziek samenkomt. Belangrijk vinden we je te helpen weer (of verder) in contact te komen met jezelf.

​Ben je toe aan een moment voor jezelf, is bewust stilstaan en aandacht geven aan je lichaam en geest belangrijk voor je, wil je ruimte maken en loslaten, iets in beweging brengen, meer leven vanuit hart en ziel, gestagneerde energie aan het stromen brengen, gewoon komen genieten of roept deze les zomaar om een 'ja'? Voel je van harte welkom en laat je meevoeren!

Deze les duurt ruim anderhalf uur en wordt ingeleid met een thema, samen met een meditatie en/of ademhalingsoefening. Hierna mag je je overgeven aan de houdingen en mooie muziek. Na afloop staat er thee klaar en kun je, als je dat wilt, even heerlijk bijkomen. Yoga ervaring is niet nodig. We doen houdingen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Waar: SoulFlow Yoga, Broekstraat 2 in Hummelo.

Kosten: 30,- p.p.

Wanneer: zie de agenda voor de eerstvolgende datum. I.v.m. corona wordt van je gevraagd bij binnenkomst je handen te ontsmetten en twee dekens en een kussentje mee te nemen. Heb je een eigen matje? Dan graag! Anders ligt er een studiomat voor je klaar. De matjes komen op anderhalve meter van elkaar te liggen in de ruimte. Neem een eigen mok mee voor eventueel thee na de les.

Ontspanning.png
Looking at a rainbow through a dirty windowLies Joosten
00:00 / 02:55