top of page
Yoga retreats

Een yoga retreat is een heerlijke ochtend, dag of weekend helemaal voor jou. Om weer helemaal bij jezelf terug te komen, diep te ontspannen, nieuwe inspiratie op te doen en op te laden. Niet altijd gunnen we onszelf deze tijd en worden we in het dagelijks leven meegetrokken door verschillende taken, verwachtingen, moetens en prikkels. Hierin kun je tijdelijk even de verbinding met jezelf kwijtraken.

 

Neem de tijd om stil te staan, ruimte te maken voor de fase waarin je je op dit moment bevindt, op adem te komen en vanuit de (hernieuwde) verbinding met jezelf weer verder te gaan! Dit kan door deel te nemen aan een dag retreat of een weekend retreat.

Dag retreat

Een dag retreat is een retreat die plaatsvindt op een zaterdag op een externe locatie, waarin yoga, meditatie en een workshopvorm samenkomen.De dag duurt ongeveer van 10:00 tot 16:30 uur. Wat kun je verwachten? 

- twee yogalessen (yin/restorative en/of hatha)

- een uitgebreide lunch met waar mogelijk producten uit de streek

- een workshop gekoppeld aan een thema

Weekend retreat

Een weekend retreat is een heel weekend op locatie ergens in Nederland, gevuld met yogalessen en meditatie (ook voor beginners). Er echt even helemaal uit zijn en genieten van yoga, natuur stilte, heerlijk eten en quality time voor jezelf! Een weekend retreat duurt van vrijdag 17:00 uur t/m zondag 17:00 uur.

bottom of page