Yogaworkshop: nek- en schouderklachten

Veel mensen hebben last van nek- en schouderklachten. Vaak zijn deze stress- en/of houdingsgerelateerd. 

In deze zeer praktische en toegankelijke yogaworkshop doen we een reeks yogahoudingen en -oefeningen speciaal voor het nek- en schoudergebied om te helpen opgebouwde spanning los te laten en meer bewegingsvrijheid te bevorderen. We werken hierbij onder andere op gevarieerde wijze samen met yogariemen en -blokken die een ondersteuning zijn in verschillende houdingen en dieper gelegen spanning helpen aan te spreken. Daarnaast doen we een ademhalingsoefening die inzetbaar is bij stress en die helpt het zenuwstelsel tot rust te brengen. In de workshop gaan we daarnaast kort en op toegankelijke wijze in op de relatie tussen stress en het zenuwstelsel en staan we stil bij je lichaamshouding.

Je gaat naar huis met met meer informatie, oefeningen die je thuis en op je werk kunt doen (met diverse foto's ter illustratie) en een losser nek- en schoudergebied. Yoga ervaring is niet nodig! 

Nb: deze workshop is geen vervanging van een bezoek aan of behandeling door (huis)arts, fysiotherapeut of medisch specialist. Ben je in behandeling, overleg dan met je arts of therapeut als je wilt deelnemen.

Waar?

SoulFlow Yoga, Broekstraat 2 te Hummelo.

Kosten: 35 euro p.p.

Data: zie de agenda voor de actuele planning. Deze workshop wordt gehouden op een zaterdagmiddag van 14:30-17:00 uur.

Nek- en schouderworkshop.jpg
iyengar yoga, yogaworkshop, schouderklachten, stress, yogablokken, hummelo, gelderland

Contact 

 

Petra Boomsma

Broekstraat 2

6999 DE Hummelo, Gelderland

 

T 06-52793755

E info@petraboomsma.nl

 

© 2013-2020 Copyright Petra Boomsma - SoulFlow Yoga

 

 

Connect

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • LinkedIn Black Round