top of page
Workshop nek, schouders & bovenrug

Veel mensen hebben last van nek- en schouderklachten en hun bovenrug. Vaak zijn deze stress- en/of houdingsgerelateerd. In deze zeer praktische en toegankelijke yogaworkshop doen we een reeks specifieke yogahoudingen en -oefeningen speciaal voor nek, schouders en bovenrug om te helpen opgebouwde spanning los te laten en meer bewegingsvrijheid te bevorderen. We werken hierbij onder andere op gevarieerde wijze samen met o.a. een bolster (speciaal kussen), stoel en een yogablok om bijvoorbeeld houdingen te verdiepen of te ondersteunen. Daarnaast staan we stil bij de relatie tussen stress en het zenuwstelsel en je algemene je lichaamshouding en eindigen we met een diepgaande eindontspanning. 

Je gaat naar huis met met meer informatie, oefeningen die je thuis en op je werk kunt doen (met diverse foto's ter illustratie) en een losser nek-, schouder- en ruggebied. Yoga ervaring is niet nodig.

Nb: deze workshop is geen vervanging van een bezoek aan of behandeling door (huis)arts, fysiotherapeut of medisch specialist. Ben je in behandeling, overleg dan met je arts of therapeut als je wilt deelnemen.

Waar?

SoulFlow Yoga, Broekstraat 2 te Hummelo. I.v.m. de covid maatregelen vindt deze workshop buiten plaats in onze wei (op hetzelfde terrein waar de yogastudio gevestigd is) met maximaal 4 deelnemers. Dit o.v. van het weer. Voor alle benodigde spullen wordt gezorgd (zoals een buitenmat).

Kosten: 47,50 euro p.p.

Data: zie de agenda voor de actuele planning. Deze workshop wordt gehouden op een zaterdagmiddag van 14:30-17:00 uur.

bottom of page