Agenda

Voor alle activiteiten is vooraf aanmelden noodzakelijk.

Kijk hier voor een overzicht en het lesrooster m.b.t. mijn wekelijkse yogalessen in Hummelo.

Juli

Yogitalia: buitenyoga & antipasti picknick (met Raffaela Amato van A' Maggiore) 

Datum: vrijdagavond 10 juli, buiten in onze wei

Tijd: 18:00-21:30 uur

Kosten: 42,50 euro p.p.

Helende reis: buitenyoga & harp (met harpiste Lies Joosten)

Datum: dinsdagavond 21 juli, buiten op een beschut plekje op Camping Jena in Hummelo

Tijd: 19:00-20:30 uur

Kosten: 25 euro p.p.

Aanmelding

Voor aanmelding voor de reguliere lessen of één van de activiteiten op de agenda maak je gebruik van het online reserveringssysteem. Hier kun je je eenvoudig en snel inschrijven en je aanmelding en betaling allemaal regelen. NB: het is helaas technisch niet mogelijk je op 1 inschrijving met meerdere mensen aan te melden voor bijvoorbeeld een workshop. Iedereen die deel wil nemen dient zich apart in te schrijven en de activiteit van keuze te boeken in het rooster.

Lees verder onder tarieven meer over het boeken en annuleren van lessen en activiteiten. Inschrijven, aanschaffen van lestegoed en het boeken en annuleren van lessen/activiteiten betekent akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kun je hier lezen en bij inschrijving, en terugvinden in je account onder 'mijn lesrooster'.

Heb je vragen of wil je graag eerst meer informatie? Ik ben het beste te bereiken via info@petraboomsma.nl Mijn telefoonnummer is 06-52793755.

Wil je je graag aanmelden voor zwangerschapsyoga? Neem dan rechtstreeks contact op met Mandy Peters: mandy.peters@live.nl of 06-20920803.

 

SoulFlow Yoga is gevestigd in het buitengebied van Hummelo, een dorp centraal gelegen in de Achterhoek tussen Doetinchem en Zutphen. Met de auto goed bereikbaar vanuit Zevenaar, Arnhem, Duiven, Velp, Dieren, Rheden, Doesburg, Giesbeek, Zutphen, Vorden, Hengelo (gld), Zelhem, Wehl, Kilder, Gaanderen en Doetinchem. Er is gratis en voldoende parkeergelegenheid.

Psoas workshop.jpg
20180514_204633.jpg
Foto yogales harp.jpg

Contact 

 

Petra Boomsma

Broekstraat 2

6999 DE Hummelo, Gelderland

 

T 06-52793755

E info@petraboomsma.nl

 

© 2013-2020 Copyright Petra Boomsma - SoulFlow Yoga

 

 

Connect

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • LinkedIn Black Round