top of page
Agenda

Voor alle activiteiten is vooraf aanmelden en reserveren noodzakelijk door gebruik te maken van het online reserveringssysteem (zie hieronder).

Kijk hier voor een overzicht en het lesrooster m.b.t. mijn reguliere wekelijkse yogalessen in Hummelo.

 

2023

Nieuwe activieiten onderweg!

 

Binnenkort:

- yoga op festival Manana Manana in Laren (10 & 11 juni)

- avondworkshop voor nek-, rug- en schouderklachten

- buitenyoga op prachtige locatie met ontbijtje

- meditatieavond

- een hatha-yin XL les

Aanmelding

Voor aanmelding voor de reguliere lessen of één van de activiteiten op de agenda maak je gebruik van het online reserveringssysteem Momoyoga. Hier kun je je eenvoudig en snel inschrijven en je aanmelding en betaling allemaal regelen. NB: het is helaas technisch niet mogelijk je op 1 inschrijving met meerdere mensen aan te melden voor bijvoorbeeld een workshop. Iedereen die deel wil nemen dient een eigen account aan te maken (dit gaat vrij snel en eenvoudig waarbij alleen naam en een emailadres volstaat) en zelf de workshop/les te boeken in het rooster.

Heb je al elders een momoyoga account en lukt het je niet om je bij mijn studio aan te melden? Neem dan contact op. Ik ben het beste te bereiken via info@petraboomsma.nlMijn telefoonnummer is 06-52793755. Ook voor verdere vragen en informatie kun je uiteraard contact opnemen.

Ganga Ma.jpg
20180514_204633.jpg
2000x1100-1140x627.png

Lees onder tarieven meer over het boeken en annuleren van lessen en activiteiten. Inschrijven, aanschaffen van lestegoed en het boeken en annuleren van lessen/activiteiten betekent akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kun bij inschrijving lezen (en daarna terugvinden en nalezen in je account).

SoulFlow Yoga is gevestigd in het buitengebied van Hummelo, een dorp centraal gelegen in de Achterhoek tussen Doetinchem en Zutphen. Met de auto goed bereikbaar vanuit Zevenaar, Arnhem, Duiven, Velp, Dieren, Rheden, Doesburg, Giesbeek, Zutphen, Vorden, Hengelo (gld), Zelhem, Wehl, Kilder, Gaanderen en Doetinchem. Er is gratis parkeergelegenheid.

bottom of page