Contact 

 

Petra Boomsma

Broekstraat 2

6999 DE Hummelo, Gelderland

 

T 06-52793755

E info@petraboomsma.nl

 

© 2012-2017 Copyright Petra Boomsma - Praktijk voor Training en Therapie

 

 

Connect

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • LinkedIn Black Round
Training & workshops

 

Je kunt terecht voor diverse trainingen, workshops en speciale lessen op het gebied van mindfulness, zingeving, yoga, balans & ontspanning en fysieke klachten. Interesse? Houd de agenda in de gaten voor actuele data of neem contact op.

 

Het is ook mogelijk om een workshop op maat te geven (op mijn eigen locatie of binnen eigen bedrijf of organisatie). Kijk bij aanbod op maat voor meer informatie. 

Ik vertel je graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Van harte welkom!

..........................................................................................................................................................................................................................

Vragen & contact

Bij vragen over een training of workshop is het mogelijk om telefonisch of per email contact te hebben. Ook na aanmelding voor een training vindt er altijd een telefonisch gesprek plaats om stil te staan bij je verwachtingen en persoonlijke situatie. En samen te kijken of de training voldoende aansluit op dit moment. Hier zijn geen (extra) kosten aan verbonden.

Heb je náást telefonisch of mailcontact behoefte aan een extra verkennend (intake)gesprek waarin we elkaar persoonlijk ontmoeten en we uitgebreider stilstaan bij je vragen, klachten en privésituatie? Dat is mogelijk. Een dergelijk gesprek duurt 60 minuten en er is een eigen bijdrage van 45 euro aan verbonden.

Voor de mindfulness training geldt dat je vantevoren ook aan een proefles kunt deelnemen waarin je veel informatie ontvangt.